ua en ru

Росгвардія має намір залучати до диверсійної діяльності "православні центри" в ОРЛО, - ІС

Росгвардія має намір залучати до диверсійної діяльності "православні центри" в ОРЛО, - ІС Фото: Росгвардія (storm100.livejournal.com)

На думку командувача Росгвардії, використання неповнолітніх підвищить ефективність проведення диверсій

Представники Росгвардії мають намір залучати до диверсійної діяльності "православні центри", які знаходяться на території так званої "Луганської народної республіки". Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За оперативною інформацією ІС, представники Росгвардії мають намір найближчим часом почати залучати до диверсійної і розвідувальної діяльності так звані "православні центри", що знаходяться на території, контрольованої "ЛНР", - повідомив Тимчук.

Як зазначається, на думку командувача Росгвардії Вітора Золотова, використання неповнолітніх "слухачів" цих центрів підвищить ефективність проведення диверсійної діяльності на території України.

"Представниками російських спецслужб було зазначено, що фінансування цієї специфічної діяльності буде здійснюватися через банки Південної Осетії під виглядом "спонсорської допомоги", а також готівкою", - йдеться в повідомленні.

За оперативною інформацією ІС, представники «Росгвардии» мають намір найближчим часом почати залучати до...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування на окупованому Донбасі у квітні планує провести "мобілізацію громадян на військові збори".