ua en ru

Роналду міг перейти в "Ювентус" замість "Манчестер Юнайтед"

Роналду міг перейти в "Ювентус" замість "Манчестер Юнайтед" Фото: Кріштіану Роналду (manutd.com)

Кар'єра португальця могла скластися по-іншому

Нападаючий мадридського "Реала" Кріштіану Роналду розповів, що свого часу він міг замість "Манчестер Юнайтед" опинитися в туринському "Ювентусі". Про це він заявив в інтерв'ю Sky Sport Italia, яке транслюватиметься в повному обсязі у січні 2018 року.

У 2003 році португалець перейшов зі "Спортинга" в англійський клуб, за який виступав до 2009 року і з яким серед іншого став триразовим чемпіоном Англії і виграв в 2008 році Лігу чемпіонів.

"Мій агент Жорже Мендеш завжди давав мені правильні поради. Я пам'ятаю, як мною цікавився "Ювентус". Я був дуже радий, тому що це великий клуб. У той же час були варіант від "Реала", "Манчестер Юнайтед" й інших сильних клубів. Краще надійшло від Манчестера, і моя мрія зіграти в Англії здійснилась. Я хотів продовжити кар'єру в Англії, а не в Італії, і у мене з'явилася така можливість", - сказав Роналду.

Нагадаємо, президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес і нападаючий команди Кріштіану Роналду досягли угоди щодо строків перегляду фінансових умов контракту гравця.