ua en ru

Ярмоленко: Треба було зіграти погано, щоб виграти в Іспанії

Ярмоленко: Треба було зіграти погано, щоб виграти в Іспанії Фото: Андрій Ярмоленко

Півзахисник "Динамо" - про матч з Іспанією

Один з лідерів збірної України Андрій Ярмоленко після гри з Іспанією, як і інші, скаржиться на реалізацію моментів. Про це повідомляє канал "Футбол".

"Ми створили багато моментів, добре зіграв воротар іспанців, нам не щастило. Поразки не заслуговували. Але в іспанських гравців такий рівень, що вони карають за будь-яку помилку. З Македонією погано грали і виграли. Напевно, сьогодні треба було погано зіграти, щоб виграти. На виїзді в Іспанії було два-три моменти у Ротаня, а сьогодні у всій атакуючої лінії були моменти. Не пощастило, та й добре зіграв воротар. Везіння теж не вистачило. Якщо б у першому таймі забили гол, результат міг би бути іншим.

Знаємо, що для нас дуже важко грати в плей-офф. Коли-то треба порушувати цю традицію, так що запевняю вболівальників - будемо виходити, битися, незалежно від того, з ким зіграємо. Хотілося б подякувати вболівальникам. Якщо так в плей-офф будемо грати, як з Іспанією, то пройдемо.

Моуріньо на матчі в Києві? Я не знаю, як це прокоментувати. Не знаю, навіщо він приїхав. Не знав, що він на матчі. У мене важлива гра була з Іспанією, а кого він дивився, треба в нього запитати", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, гра завершилася з рахунком 0:1 і збірна України буде готуватися до матчів плей-офф.