ua en ru

Ярмоленко відзначився асистом в матчі Ліги чемпіонів проти "Тоттенхема"

Ярмоленко відзначився асистом в матчі Ліги чемпіонів проти "Тоттенхема" Фото: гравці "Боруссії" святкують забитий гол (twitter.com/BVB)

Українець вивів Обамеянга на ударну позицію

Український вінгер дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко відзначився результативною дією в матчі 5 туру Ліги чемпіонів проти "Тоттенхема".

Півзахисник на 31 хвилині пасом п'ятою віддав гольову передачу на П'єра-Емеріка Обамеянга. Завдяки зусиллям цих двох гравців і був відкритий рахунок в матчі.

Але фантастична передача Ярмоленка не врятувала "Боруссію" від поразки від "Тоттенхема". Матч закінчився рахунком 2:1. Перемога англійської команди гарантує їй перше місце в групі, а ось "Боруссія" продовжить з АПОЕЛом боротися заочно за третє місце за підсумками групового етапу.

Відзначимо, це перший асист Андрія за "Боруссію" Д в Лізі чемпіонів. Всього на рахунку Ярмоленка 4 голи і 5 результативних передач в 15 матчах за дортмундський клуб у всіх турнірах.

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко відзначився дебютним голом за дортмундську "Боруссію" у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти англійського "Тоттенхема".