ua en ru

У РФ заявили, що не дозволять Україні запровадити "окупаційний режим" на Донбасі

У РФ заявили, що не дозволять Україні запровадити "окупаційний режим" на Донбасі Фото: проросійський бойовик на Донбасі (facebook.com/abazia)

Зі слів держсекретаря США Рекса Тіллерсона, у переговорах із Росією щодо введення миротворців ООН на Донбас вдалося досягти прогресу

Голова комісії Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков заявив, що Росія не допустить введення "окупаційного режиму" на Донбасі. Про це він написав у Twitter.

"Клімкін зібрався тиснути на нас з допомогою друзів і партнерів по Донбасу. Тисни - не тисни, а окупаційний режим Росія там запровадити не дозволить", - написав Пушков.

Раніше голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що обговорив із головою МЗС Російської Федерації Сергієм Лавровим питання обміну заручниками.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що в переговорах з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим з приводу введення миротворців ООН на окупований Донбас вдалося досягти прогресу.

"Я не буду говорити вам в деталях, що було досягнуто. Ми домоглися прогресу... Ми домоглися діалогу, співпраці, але не вирішили питання. Його не вирішити за одну зустріч", - сказав він, коментуючи зустріч із Лавровим, що відбулася напередодні у Відні.