ua en ru

США і РФ досягли певного прогресу в переговорах про миротворців ООН на Донбасі, - Тіллерсон

США і РФ досягли певного прогресу в переговорах про миротворців ООН на Донбасі, - Тіллерсон Фото: Рекс Тіллерсон (U. S. Department of State)

Питання щодо введення миротворців ООН на Донбас не вирішити за одну зустріч

У переговорах держсекретаря США Рекса Тіллерсона з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим з приводу введення миротворців ООН на окупований Донбас вдалося домогтися прогресу. Про це заявив американський дипломат, зазначається в повідомленні Держдепартаменту.

"Я не буду говорити вам в деталях, що було досягнуто. Ми домоглися прогресу... Ми домоглися діалогу, співпраці, але не вирішили питання. Його не вирішити за одну зустріч", - сказав він, коментуючи зустріч з Лавровим, що відбулася напередодні у Відні.

Нагадаємо, в рамках засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ у Відні Рекс Тіллерсон також обговорив розміщення миротворців ООН на Донбасі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. "Обговорили все: від спільної роботи над миротворчою місією ООН на окупованому Донбасі до енергетичної безпеки та підтримки ефективної і незалежної антикорупційної системи в Україні", - написав Клімкін у своєму Twitter.