ua en ru

РФ ввела обмеження на постачання продукції з українського "Птахокомплекс Дніпровський"

Федеральна служба РФ з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) ввела тимчасове обмеження на постачання продукції з України з підприємства ТОВ "Птахокомплекс Дніпровський". Як повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду, в партії м'яса птиці, що надійшла з українського підприємства, виявлено сальмонели та лістерії. Також Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички в партії яловичини охолодженої, що надійшла з українського підприємства ЗАТ "Агропродукт".

У цьому зв'язку Россільгоспнагляд вважає за доцільне попередити державні ветеринарні служби України про невідповідність продукції, що поставляється цих підприємств нормам і вимогам Росії та Митного союзу. Також Россільгоспнагляд ввів режим посиленого лабораторного контролю за продукцією цих підприємств по виявленої групи ризику.

Дипломатичні представництва згаданих країн будуть офіційно повідомлені Россільгоспнаглядом про прийняті рішення в найближчі дні.

Читайте також: РФ посилила контроль над продукцією українського птахокомплексу "Дніпровський" у зв'язку з виявленням в м'ясі бактерій