ua en ru

Внаслідок вибуху на заводі в Боснії постраждали 9 людей

Внаслідок вибуху на заводі в Боснії постраждали 9 людей Фото: вибухи в Боснії (twitter.com/msn.com)

Також внаслідок вибуху загинула людина

В результаті вибуху на нафтопереробному заводі у Боснії і Герцеговині за останніми даними загинула одна людина, ще дев’ять отримали травми. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на BHRT.

Як зазначається, вибух стався у вівторок близько 21:30 у місті Брод. Мер міста Брод Ілія Йовичич повідомив журналістам, що цей вибух був найбільш серйозним інцидентом такого роду на місцевому НПЗ. Шість постраждалих залишаються в лікарні. Пожежа була успішно локалізована близько 23:30.

Керівник поліції міста Слободан Мілічевич сказав, що точні причини аварії поки невідомі, але він виключив будь-які зовнішні чинники.

Нагадаємо, у канадському місті Сент-Джон стався потужний вибух на нафтопереробному заводі Irving Oil, в результаті якого постраждали щонайменше дві людини.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Кишиневі відбувся потужний вибуху приміщенні житлового будинку. Троє загиблих. Зазначено, що в правоохоронних органах готуються відкрити кримінальну справу. В понеділок була створена спеціальна комісія, яка займеться розслідуванням потужного вибуху, який стався на Ришкановці.

Також навесні в одному з магазинів Кишинева (Молдова) стався вибух, в результаті якого загинули дві людини і ще двоє постраждали.