ua en ru

Вибух на заводі в Канаді: постраждали дві людини

Вибух на заводі в Канаді: постраждали дві людини Фото: вибух на заводі в Канаді (twitter.com/LauraLyallCTV)

Поліція перекрила довколишні вулиці

У канадському місті Сент-Джон стався потужний вибух на нафтопереробному заводі Irving Oil, в результаті якого постраждали щонайменше дві людини. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на CBC.

"Дві людини отримали поранення під час вибуху і пожежі на НПЗ Ірвінга в Сент-Джон у понеділок вранці", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники просять жителів канадського міста обходити район, в якому стався вибух. Поліція вже перекрила сусідні вулиці.

LIVE video of the Irving refinery explosion. Thoughts and prayers go out to all involved today. October 8th 2018 Saint John New Brunswick Canada.

Опубліковано Josh Kindred Понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Кишиневі відбувся потужний вибух у приміщенні житлового будинку. Троє загиблих. Зазначено, що в правоохоронних органах готуються відкрити кримінальну справу. В понеділок була створена спеціальна комісія, яка займеться розслідуванням потужного вибуху, який стався на Ришкановці.

Також нагадаємо, що навесні в одному з магазинів Кишинева (Молдова) стався вибух, в результаті якого загинули дві людини і ще двоє постраждали.

Повідомляється, що інцидент стався в магазині на вулиці Матеєвича. За попередніми даними, при виході з магазину покупець підірвав гранату. Серед загиблих продавець і один чоловік. Ще двоє потерпілих у момент вибуху знаходилися в магазині.