ua en ru

В результаті удару по Дніпру загинули люди, є поранені

В результаті удару по Дніпру загинули люди, є поранені Фото: у Дніпрі в результаті російського обстрілу загинув водій (Getty Images)

В результаті російського удару по Дніпру, який стався сьогодні ввечері, загинула людина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представника департаменту транспорту міськради Івана Васючкова.

Оновлено 08:10. Кількість поранених зросла до 16.

"На промисловому підприємстві у Дніпрі, куди напередодні увечері влучила ракета, рятувальники одне займання загасили, інше ще утихомирюють", - пише голова ОВА Валентин Резніченко.

За новими даними, вечірня атака на нашу область забрала 3 життя, 16 людей дістали поранення.

"В результаті сьогоднішнього російського теракту в Дніпрі загинув водій автобуса одного з міських маршрутів. Чоловік вже закінчив робочий день та направлявся в парк, щоб завтра знову вийти на роботу. Не доїхав", - розповів представник мерії.

Оновлено.

Очільник Дніпропетровської області Валентин Резніченко повідомив, що жертвами ракетного удару стали три людини. Ще 15 людей отримали поранення.

"У нас "прильоти" по Дніпру. Ракети влучили по промисловому підприємству і по жвавій вулиці поряд з ним... Масштаби руйнувань з'ясовуємо", - сказав він.

Оновлено 0:49

Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області повідомляє, що серед поранених двоє мають середні ураження, 13 - легкі.

В результаті удару по Дніпру загинули люди, є пораненіВ результату удару згоріло два автомобілі, пошкоджено ще майже 10 машин. У житлових будинках, що розташовані поряд, вибиті вікна та двері.

На промисловому підприємстві сильна пожежа. З вогнем борються 46 рятувальників, залучено 9 одиниць техніки. Масштаби руйнувань з'ясовуються.

В результаті удару по Дніпру загинули люди, є поранені