ua en ru

В результаті обстрілу Луганської обл. поранені міліціонер і український військовий, - Москаль

В результаті обстрілу Луганської обл. поранені міліціонер і український військовий, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

У центральній частині Станиці Луганської пошкоджені лінії електропередач, газопровід

В результаті вчорашніх обстрілу Станиці Луганської та Кримського поранення отримали співробітниця міліції і український військовий. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (8.07) вночі Станиця Луганська знов піддалася обстрілу бойовиків так званої ЛНР. Вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів, стрілецької зброї вівся з правого берега Сіверського Дінця. В центральній частині селища, пошкоджені лінії електропередач, газопровід, на кількох вулицях немає світла і газу (вранці там працюють ремонтні бригади). На жаль, не обійшлося без поранених. Після півночі кілька гранат з автоматичного гранатомета вибухнули у дворі приватного будинку, де проживає співробітниця міліції. Вибуховими хвилями пошкоджені вікна та фасад, а сама господиня отримала осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора ввечері перестрілки велися на автодорозі Бахмутка за кілька кілометрів від Кримського. "Село залишилося поза зоною поразки, проте в результаті одного з обстрілів поранений український військовий. Зараз він госпіталізований, за попередньою інформацією, загрози життю немає", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, бойовики 7 липня в Трехизбенке (Луганська область) обстріляли військовий "КамАЗ", в результаті чого один український боєць загинув, троє отримали поранення.