ua en ru

У результаті масової бійки в Харкові ніхто не постраждав, - МВС

У результаті масової бійки в Харкові ніхто не постраждав, - МВС Фото: масова бійка в Харкові

Масштабна бійка в Харкові сталася між іноземними студентами та таксистами

У результаті масової бійки, яка сталася в центрі Харкова увечері 4 вересня, ніхто не постраждав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"В результаті події ніхто не постраждав. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події", - йдеться в повідомленні.

Конфліктна ситуація виникла вчора, 4 вересня, пізно ввечері на вулиці Пушкінській. Бійка виникла між таксистами та іноземними громадянами.

"У ситуацію втрутилися бійці Нацгвардії, які патрулювали територію і стали свідками події. Вони припинили конфлікт і повідомили про цей факт в міліцію", - зазначили в МВС.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події, її учасників і свідків.

Нагадаємо, раніше ЗМІ з посиланням на очевидців повідомляли, що в Харкові біля кафе "Гігант" сталася масова бійка за участю іноземних студентів з Африки та Середньої Азії. При цьому, як зазначав автор відео бійки на YouTube, сварка відбулася між студентами і таксистами на ґрунті расизму.

"04.09.2015 приблизно в 22 години біля кафе "Гігант" сталася сутичка на ґрунті расизму. За словами іноземних студентів, якийсь таксист, який фігурує на відео, назвав їх "неграми", а після затримання студента, поспішно покинув місце на своєму авто", - повідомляється в підписі до відео бійки у Харкові.