ua en ru

Рейтинг Трампа впав до мінімуму з моменту його інавгурації, - опитування

Рейтинг Трампа впав до мінімуму з моменту його інавгурації, - опитування Фото: Дональд Трамп (фото: nato.int)

Близько 68% опитаних вважають, що главі США варто перестати користуватися Twitter

Рейтинг президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа впав до мінімуму з моменту його інавгурації. Про це повідомляє приватний Квиннипекський університет, посилаючись на дані проведеного опитування.

"Рейтинг Трамп опустився до нового мінімуму, оскільки 61% американських виборців не схвалюють роботу президента. 33% опитаних повідомили, що задоволені роботою глави США", - йдеться в повідомленні.

Згідно з опитуванням, близько 6% американців утрималися від коментарів і не дали своєї оцінки. Крім того, 62% опитаних вважають Трампа нечесним, протилежної думки дотримуються 34%.

Наголошується, що про те, що у Трампа немає лідерських якостей, заявили 63% опитаних, 34% заявили про зворотне. Близько 59% сказали, що Трампу немає діла до простих жителів США, з цим не погодилися 39% опитаних. Крім того, близько 58% громадян вважають, що він сильна людина, і ще 55% заявили, що він - розумний.

Також, в те, що Росія намагалася втручатися в президентські вибори в США, вірять 63% опитаних, 31% так не вважають. 68% опитаних вважають, що чолі США варто перестати постити повідомлення на свого особистого облікового запису в Twitter.

Рейтинг Трампа впав до мінімуму з моменту його інавгурації, - опитування

Фото: діаграма опитування (poll.qu.edu)

Так, питання проводилося з 27 липня по 1 серпня 2017 року. Були опитані 1125 виборців по всій країні. Інтерв'юери проводили опитування стаціонарним і мобільним телефонам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп прокоментував рекордне падіння довіри до нього, який виявив спільний опитування The ABC News і The Washington Post.