ua en ru

Рейтинг «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії»: найкращі представники вітчизняного бізнесу зберуться на гала-вечерю

Рейтинг «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії»: найкращі представники вітчизняного бізнесу зберуться на гала-вечерю

«ТОП 100. Основа економіки України. Компанії». Що ховається за цією гучною назвою? Хто входить в сотню кращих? І хто організатори цього масштабного проекту? Ці питання виникають у всіх, хто вперше стикається в мережі зі згадуванням про рейтинги проекту «ТОП 100. Гордість і краса України». І сьогодні ми відповімо на них.

Ельвіра Гаврилова та Богдан Терзі презентують Рейтинг ТОП 100 компаній України

Телебачення і Інтернет рясніють різноманітними рейтингами. Але, найчастіше, їх організатори та учасники вже надокучили публіці, а практичної цінності виявлення «найбагатших» або «найкрасивіших серед найпопулярніших» не несе. На цьому тлі вигідно виділяються проекти, які створюються молодими ініціативними представниками ЗМІ та рекламної індустрії, з метою не просто зібрати на тусовку вершки суспільства, а дійсно уявити українцям кращих з кращих — тих, хто розвиває економіку нашої країни і формує позитивний образ України в світі. А учасникам рейтингу надати унікальний майданчик для обміну передовим досвідом.

Рейтинг «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії»: найкращі представники вітчизняного бізнесу зберуться на гала-вечерю

Саме такими подвижниками нового формату проведення рейтингів є відомий продюсер, головний редактор бізнес-глянцю «Фінансофф» Ельвіра Гаврилова і засновник однієї з провідних рекламних компаній країни «Аміллідіус», маркетолог, бізнес-експерт Богдан Терзі. За плечима у цього тандему кілька успішних проектів, а наприкінці 2018 року буде підбито підсумки самого грандіозного з них — «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії».

Продюсери проекту «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії» на каналі «1+1»

Нещодавно зустріч з продюсерами проекту подарував телеглядачам канал «1 + 1». Ельвіра Гаврилова та Богдан Терзі стали гостями програми «Солодка неділя» з Валентиною Хамайко, в рамках ранкового шоу «Сніданок з «1 + 1». Інтерес мас-медіа до молодих продюсерам тільки зароджується, тому їх імена обросли чутками. Що, втім, теж сприяє розкручуванню їх улюбленого творіння — рейтингів ТОП 100, викликаючи інтерес до проекту через інтерес до його творців.

В ефірі «1 + 1» Ельвіра Гаврилова спростувала інформацію про те, що вони з Богданом Терзі чоловік і дружина, пояснивши, що вони бізнес-партнери і друзі. У кожного є сім'я і, судячи з того, що Ельвіра оголосила себе прихильницею рубрики «Солодка неділя», вона — чудова господиня і часто балує свого чоловіка вишуканими десертами. А ось Богдан чесно зізнався, що більше любить смачно поїсти. Не зраджуючи традиції партнери по бізнесу і в кулінарному шоу працювали в унісон, відмінно доповнюючи один одного. Приготовлені ними кутаби з гарбузом вийшли дуже смачними. І це закономірний результат: спільна діяльність двох продюсерів завжди приводить до успіху, будь то солодка випічка або новоспечений бізнес-проект — Рейтинг компаній України.

Рейтинг «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії»: найкращі представники вітчизняного бізнесу зберуться на гала-вечерю

Вже зовсім скоро, 23 листопада 2018 року, імена переможців рейтингу «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії» стануть відомі всій країні. Урочиста церемонія нагородження стане не просто яскравим видовищем — це буде гала вечеря, що зібрала під одним дахом сотню провідних бізнесменів країни, де їм буде надана можливість поділитися один з одним напрацьованими кейсами під час бізнес-інтенсиву і нетворкінгу, зав'язати перспективні знайомства і налагодити ділові зв'язки. А Україна дізнається імена кращих компаній і підприємців — імена тих, хто підвищує її економічний потенціал.