ua en ru

Рейс "Київ-Відень" затримали через тріщини в ілюмінаторі

Рейс "Київ-Відень" затримали через тріщини в ілюмінаторі Фото: літак

Авіакомпанія замінила повітряне судно

Рейс авіакомпанія МАУ "Київ-Відень", який повинен був вилетіти з міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) в 09:25 18 січня затримується із-за виявлення тріщини в ілюмінаторі літака Boeing-737. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

"В процесі посадки пасажирів на борту літака Boeing-737 було виявлено незначне розтріскування зовнішнього шару ілюмінатора. За висновком викликаної на борт технічної служби, розмір тріщини перевищував допустимий", - йдеться в повідомленні.

про попередньої інформації інженерно-технічних фахівців авіакомпанії, розтріскування зовнішнього скла ілюмінатора пасажирського салону відбулося з причини зміни характеристик скла в процесі експлуатації в результаті пошкодження стороннім предметом.

Для забезпечення безпеки польоту авіакомпанією було прийнято рішення про заміну повітряного судна.

В результаті заміни повітряного судна затримка вильоту склала 1 годину 37 хвилин. Очікуваний час вильоту зворотного рейсу PS846 Відень - Київ: 12:35 місцевого часу.

На борту рейсу PS845 Київ - Відень перебувало 70 пасажирів і 5 членів екіпажу. На борту зворотного рейсу PS846 Відень - Київ - 97 пасажирів і 5 членів екіпажу.

Нагадаємо, 16 січня 2016 р. літак авіакомпанії МАУ, що виконував рейс Львів - Киев під час посадки в аеропорту "Київ" викотився за межі злітно-посадкової смуги. Постраждалих немає