ua en ru

Рейс "Бангкок-Київ", який був затриманий через борги "АероСвіту" перед місцевим аеропортом, вилетів з Таїланду

Авіакомпанія "АероСвіт" інформує, що рейс Бангкок-Київ, затриманий через зрив графіка надходження в авіакомпанію коштів від продажу авіаквитків та спричинені цим проблеми в обслуговуванні літака, вже вилетів із Таїланду. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Також сьогодні до кінця дня "АероСвіт" за сприяння авіакомпаній-партнерів забезпечить повернення в Україну пасажирів із Тель-Авіва.

"Авіакомпанія "АероСвіт" приносить вибачення за спричинені незручності внаслідок порушення регулярності польотів в останні дні. Компанія гарантує пасажирам, відповідно до придбаних ними квитків, доставку до місць призначення власними рейсами чи рейсами перевізників-партнерів або повернення коштів за місцем придбання квитків за процедурою, передбаченою правилами перевезень", - йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Також "АероСвіт" заявляє, що забезпечить чітке інформування про розклад польотів для запобігання скасуванню та затримкам рейсів.

Так, протягом найближчих двох годин "АероСвіт" оприлюднить тимчасовий графік авіарейсів, чинний до 00:00 15 січня 2013 р., та забезпечить його виконання.

Інформацію про подальший розклад польотів авіакомпанії буде подано до 12:00 11 січня 2013 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству інфраструктури терміново підготувати розпорядження уряду про використання в разі потреби коштів Резервного фонду для оплати повернення в Україну громадян. Причому компенсувати ці витрати за фактом зобов'язана авіакомпанія "Аеросвіт".

Читайте також: Кабмін орендує літаки для повернення пасажирів "АероСвіту" в Україну, - Азаров