ua en ru

Реванш Ломаченко з Салідо може відбутися влітку

Реванш Ломаченко з Салідо може відбутися влітку Фото: Орландо Салідо і Василь Ломаченко

Місцем проведення може стати Чикаго або Лос-Анджелес

Український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко може отримати можливість взяти реванш у Орландо Салідо за єдину поразку в кар'єрі вже влітку. Про це повідомив промоутер Василя Боб Арум, передает BoxingScene.

"У мене були переговори з Фернандо Белтраном (з Zanfer Promotions - ред.) і Шоном Гіббонсом (радник Салід - ред.). Хлопець хоче поєдинку, в травні він проведе рейтинговий бій, щоб налаштуватися, а в липні-серпні ми плануємо повернення на ринг Ломаченко", - заявив Арум

За його словами, місцем проведення поєдинку може стати Чикаго або Лос-Анджелес.

"Йому потрібно провести бій, а потім виходити на Ломаченко. Орландо багато років не бився будинку, тому провести поєдинок у рідних стінах було правильним рішенням. Настав час для бою з Ломаченко. 27 травня Салідо зніме іржу. Орландо дійсно хоче битися з Ломаченко. Це цікаво як у фінансовому плані, так і з точки зору престижу. Він втомився чути про низьких ударах, вазі, рефері. Більше ніяких виправдань. Всі кричать, що Ломаченко став іншим. Але навіть якщо він став краще, у Орландо є план, який дозволить знову побити Ломаченко", - додав радник Салідо Шон Гіббонс.

Нагадаємо, що Ломаченко в США впевнено розібрався з Джейсоном Сосою. Салідо востаннє виходив у ринг ще в червні минулого року, отбоксировав внічию з Франсиско Варгасом.