ua en ru

Рева задекларував квартиру в Вінниці і 136 тис. гривень заощаджень

Рева задекларував квартиру в Вінниці і 136 тис. гривень заощаджень Фото: опублікована е-декларація Андрія Реви

Рева з сім'єю не володіють транспортними засобами і цінними паперами

Голова Міністерства соціальної політики Андрій Рева задекларував 136 тисяч гривень готівкових коштів і квартиру в Вінниці в минулому році. Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, міністр задекларував 169 035 гривень доходів в 2015 році, з них заробітна плата (на посаді заступника мера Вінниці) - 168 635 гривень, ще 400 гривень - подарунок в негрошовій формі від первинної профспілкової організації працівників виконавчих органів міської ради.

Сім'я міністра (мати і дружина) задекларувала 86 735 гривень доходів.

Згідно з декларацією, у власності Реви знаходиться чверть квартири у Вінниці площею 64 кв. м (а три четвертих - у власності сім'ї). Зазначено, що у його матері є земельна ділянка в Луці-Мелешківській Вінницькій області площею 571 кв. м.

Також міністр задекларував наявність у неї об'єкта незавершеного будівництва (садовий будинок) в Луці-Мелешківській Вінницькій області площею 31 кв. м.

На рахунках в банках у Реви лежать 3 964 гривні, у дружини - 1 106 гривень. Рева з дружиною в минулому році витратили по 37 гривень на страхування.

При цьому, згідно з декларацією, чиновник і члени його сім'ї не володіють цінним рухомим майном, транспортними засобами і цінними паперами.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко задекларував 5,2 тисячі доларів готівки і 2 квартири в Києві в минулому році.