ua en ru

Рішення Королевської очолити УСДП було погоджено з Турчиновим

Рішення народного депутата України (фракція БЮТ "Батьківщина"), голови комітету ВР з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталії Королевської очолити Українську соціал-демократичну партію (УСДП) було погоджено з першим заступником голови партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим. Про це в ході прес-конференції після закінчення з'їзду УСДП заявила сама Королевська, повідомляє її прес-служба.

"Я переговорила з Олександром Турчиновим ... Ми обговорили всі ризики і всі можливі загрози і ... прийняли рішення, що сьогодні партії необхідна підтримка, активне відновлення та участь її у Блоці Юлії Тимошенко. Тому у керівництва БЮТ" Батьківщини "не було жодних зауважень чи ж незгоди. Також ми провели переговори з Євгенією Тимошенко і з Сергієм Власенко, ми попросили їх донести цю позицію до Юлії Володимирівни", - сказала Королевська.

Відповідаючи на питання журналіста про те, чи може відбутися ребрендинг партії, Королевська відповіла, що це питання ще не піднімалося і не обговорювалося. За її словами, в січні буде проведено експертну нараду, на якій будуть обговорюватися всілякі пропозиції щодо розвитку партії.

У відповідь на питання про майбутні вибори новий лідер партії сказала, що загальна мета всіх демократичних сил створити демократичну більшість у Верховній Раді в 2012 р.: "Остаточне рішення про участь або неучасть у виборах, а також формат участі, ми вирішимо в консультаціях з суспільством , іншими партіями БЮТ і демократичної коаліції ", - підкреслила вона.