ua en ru

Регламентний комітет завтра не розглядатиме питання заміщення О.Ляшка на посаді заступника голови бюджетного комітету

Регламентний комітет Верховної Ради України завтра, 20 жовтня, не розглядатиме питання заміщення позафракційного нардепа Олега Ляшка на посаді заступника голови бюджетного комітету на депутата БЮТ Остапа Семерака. Про це РБК-Україна повідомив голова регламентного комітету і нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко.

"Порядок денний завтрашнього засідання регламентного комітету ВР на завтра вже сформований і ми не отримували документів за підписом спікера (Володимира) Литвина, що обов'язково за процедурою, з приводу заміщення Олега Ляшка на Остапа Семерака у складі бюджетного комітету. Тому це питання завтра розглядатися не буде", - сказав він.
При цьому, депутат підкреслив, що питання заміщення в бюджетному комітеті має розглядатися в цілому, враховуючи кількісний склад фракції БЮТ і враховуючи квотний принцип представництва від фракції. Бо, на даний момент, фракція БЮТ зменшилася до 120 людей, а коли формувалися комітети, її склад був набагато більшим", - сказав він.
Нагадаємо, раніше сьогодні фракція БЮТ прийняла рішення про відкликання Олега Ляшка з посади заступника голови бюджетного комітету Верховної Ради України і його заміщення на Остапа Семерака.