ua en ru

У регіонах використали не всі кошти, виділені на закупівлю шкільних автобусів, - МОН

У регіонах використали не всі кошти, виділені на закупівлю шкільних автобусів, - МОН Фото: шкільні автобуси (mon.gov.ua)

Наразі використано 81.8% виділених з держбюджету коштів

З державного бюджету місцевим у 2018 році було виділено 200 млн гривень на закупівлю шкільних автобусів. Про це йдеться у матеріалах прес-конференції щодо підготовки до нового навчального року, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, у матеріалах конференції вказано, що у 2018 році виділено 200 млн грн на закупівлю автобусів. Наразі субвенція не використана в повному обсязі, використано - 81.8%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Львівська область та ще 10 областей закупили необхідні шкільні автобуси на засадах співфінансування та використали 100% від наданих їм на закупівлю коштів.

Серед лідерів також Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Сумська, Тернопільська, Херсонська та Чернігівська області.

Зовсім гроші досі не використали Київська та Миколаївська області в зв’язку зі скасуванням торгів.

Зазначимо, зі слів міністр освіти Лілії Гриневич, за останні два роки обсяг бюджетного фінансування науки в Україні збільшено майже на 70%.