ua en ru

До редакції "Вістей" з обшуками прийшли співробітники військової прокуратури

До редакції "Вістей" з обшуками прийшли співробітники військової прокуратури Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Обшуки в "Вістях" пов'язані з розслідуванням справи Клименка

Співробітники військової прокуратури прийшли з обшуками до редакції медіахолдинга "Вєсті". Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Це, швидше за все, продовження обшуків у справі Клименка (екс-міністра доходів і зборів, - ред.). Поки вони нам не надавали інформацію ... тобто, це Клименко, податкові майданчики. Я думаю, що з цього приводу", - повідомила Сарган.

У той же час у медіахолдингу повідомили, що з обшуками прийшли співробітники військової прокуратури і Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Силовики прийшли з метою описати майно.

Нагадаємо, раніше в кінці жовтня прокуратура проводила ряд обшуків в рамках розслідування по справі Клименка. Зокрема, проводилися обшуки у керівництва банку "Капітал", через який протягом 2011-2013 років здійснювалися грошові перерахування, спрямовані на незаконне відшкодування ПДВ, а також функціонували "податкові майданчики".