ua en ru

Ребров: Ми виграли, тому що всі билися один за одного

Ребров: Ми виграли, тому що всі билися один за одного Фото: Сергій Ребров

Тренер киян порадів перемозі

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що це не "Порту" зіграв слабо в матчі Ліги Чемпіонів, а його підопічні показали дуже класний футбол. Про це повідомляє сайт "Динамо".

"Потрібно в першу чергу подякувати хлопцям, які сьогодні здобули перемогу. Привітати наших уболівальників з нею. Перед матчем я сказав нашим збірникам, що вони здобули перемогу для України, а тепер потрібно повторити цей успіх з "Динамо". Багато років ми не проходили в плей-офф ЛЧ, тепер у нас є шанс зробити це. Хлопці довго терпіли, було видно, що "Порту" намагався грати на нічию, адже команда вийшла з трьома опорниками. Вони вкрай рідко так грають. Після того, як суперник пропустив, вони випустили атакуючого гравця, але ми перебудувалися. Повірте, пробити 17 разів по воротах "Порту", дуже непросто. Тому ми здобули перемогу. Ми не дали "Порту", який любить контроль м'яча, комбінаційний футбол, так багато створити. Сьогодні ми не робили нічого нового, ми також граємо в чемпіонаті України, ми намагаємося грати компактно і агресивно. У хлопців виходило багато, хоча вони і зазнавали, багато просили заміни. Сил вже не було хвилин за 10 до кінця. Я радий, що вони були командою сьогодні. Ми могли програти, могли зіграти внічию, але ми виграли, тому що всі билися один за одного, це була одна команда", - сказав Ребров.

"Хлопці зараз отримали таку впевненість, що налаштовувати їх не треба. Вони розуміють, що це кінець сезону, і всі чекають цієї гри. Багато отримали великі фізичні і психологічні навантаження в збірних, після цієї гри, і головне тепер відновитися. Я впевнений, що зараз хлопці сидять в роздягальні і думають про те, щоб швидше відбулася гра з "Маккабі", щоб довести, що вони гідні далі грати в Лізі Чемпіонів. Не потрібно зараз закидати шапками, кажучи, що у "Маккабі" немає жодного очка. У нас теж в чемпіонаті України бувають такі матчі, коли всі розуміють, що ми повинні вигравати. Але треба розуміти, за рахунок чого це робити. Я повторюся, що потрібно бути однією командою, і грати в свою гру", - додав тренер.

Нагадаємо, гра "Порту" - "Динамо" завершилася з рахунком 0:2 на користь гостей, за яких відзначилися Ярмоленко і Гонсалес.