ua en ru

Ребров може покинути "Динамо" після закінчення сезону

Ребров може покинути "Динамо" після закінчення сезону Фото: Сергій Ребров

Про це повідомив український футбольний агент В'ячеслав Заховайло

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після завершального поєдинку цього сезону УПЛ проти "Чорноморця", який відбудеться 31 травня, попрощається з клубом. Про це у Facebook написав український футбольний агент В'ячеслав Заховайло, передає football.ua.

"Крапка поставлена. Дуже шкода. Я сподівався, що Ребров попрощається красиво. Гра була рівна. "Шахтар" намагався грати у футбол, ну а "Динамо" бігав у футбол. Гравці "Динамо" явно поступаються в індивідуальній майстерності. Скільки не роби тактичні перестроювання, - не допоможе! Куди йде Ребров? Не скажу - не буду ділитися неофіційною інформацією", - написав Заховайло.

Ребров очолив київське "Динамо" в 2014 році, і з тих пір двічі ставав чемпіоном України. У поточному сезоні "Динамо" програло боротьбу за золоті медалі. Крім того кияни посіли останнє місце в групі Ліги Чемпіонів. Раніше Ігор Суркіс заявляв, що повністю довіряє тренеру.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після поразки від донецького "Шахтаря" у фіналі Кубка України заявив, що зустрітися з президентом клубу Ігорем Суркісом і прийме рішення про своє майбутнє