ua en ru

Ребров: Гравці "Динамо" заслуговують тільки похвали

Ребров: Гравці "Динамо" заслуговують тільки похвали Фото: Сергій Ребров

Наставник киян обіцяє ще набирати очки

Після матчу з "Челсі" тренер "Динамо" Сергій Ребров залишився задоволеним тим, як його команда відіграла проти чемпіона Англії. Про це пише сайт УЄФА.

"Я радий, що ми гідно зіграли з дуже сильною командою. Наші хлопці заслуговують тільки похвали. Можливо, у першому таймі вони зволікали, не розуміли, що можна перемагати навіть такого суперника. У другому таймі ми виглядали дуже гідно, створили кілька моментів, хоча і пропустили кілька контратак. Ми зіграли вдома з "Порту" і "Челсі" лише внічию. Так, прикро, що не набрали три очки в матчах з головними конкурентами в рідних стінах. Але треба розуміти, що це дуже сильні команди, з якими навіть нічиєї в Києві є хорошими результатами. Сьогодні ми грали з кращою командою Англії, в якій зібрані гравці світового рівня. Не перемогли? Шкода, але нічого страшного, будемо набирати на виїзді", - сказав Ребров.

"Хлопці отборолись на вищому рівні. Не згоден, що "Челсі" володів перевагою до 75-ї хвилини. У другому таймі ми виглядали краще, контролювали гру, хоча згоден - моментів у них було більше", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Челсі" завершився з рахунком 0:0.