ua en ru

Реал - Манчестер Сіті: анонс матчу

Реал - Манчестер Сіті: анонс матчу Фото: "Реал" - "Манчестер Сіті" (mancity.com)

Готуємося до першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Реал" в Мадриді приймає "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". Букмекери віддають мінімальну перевагу підопічним Гвардіоли. УЄФА дискваліфікував "городян" від єврокубків на два сезони.

26 лютого 22:00
Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу"

Мадридці є найтитулованішим європейським клубом, вони брали участь в чотирьох з шести останніх фіналів. Команда є 13-кратним володарем Кубка європейських чемпіонів. На їхньому рахунку три поспіль перемоги в турнірі.

"Манчестер Сіті" найпрестижніший єврокубок поки не підкорявся. Клуб одного разу дістався до півфіналу - в сезоні 2015/16, коли поступився "Реалу", який тоді в 11 разів став найсильнішою командою континенту.

Шлях в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

На груповому етапі поточного розіграшу команда Зінедіна Зідана фінішувала другою слідом за ПСЖ. Команда здобула три перемоги, одну нічию і двічі програла. "Городяни" відповідно посіли перше місце, випередивши найближчого переслідувача "Аталанту" на сім балів. У цих поєдинках підопічні Хосепа Гвардіоли не зазнала жодної поразки - чотири перемоги при двох нічиїх.

Історія протистояння

Це буде вже шосте очне протистояння "Реала" і "Манчестер Сіті". З них тричі перемагала мадридська команда, один раз - англійська і два матчі закінчилися внічию. Чотири матчі відбулися в рамках Ліги чемпіонів.

Внутрішня першість

"Реал" зазнав мінімальної поразки на полі "Леванте" (0:1) і за підсумками туру пропустив на перше місце "Барселону", яка випереджає мадридців на два очки. "Ман Сіті" вирвав мінімальну перемогу над "Лестером" (1:0), довівши відрив від третього місця ("Лестер") до семи очок. До лідируючого "Ліверпуля" майже невідігруване 21 очко.

Кадрова ситуація

Мадридці за підсумками зустрічі з "Леванте" втратили не тільки лідерства в чемпіонаті, але і ключового гравця - Едена Азара. Бельгієць закінчив зустріч з тріщиною в правому гомілкостопі і проведе найближчі місяці в лазареті.

Орієнтовні склади

"Реал": Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Менді - Модріч, Вальверде, Каземіро, Кроос - Вінісіус Жуніор, Бензема
Не зіграють: Асенсио, Азар

"Ман Сіті": Едерсон - Уокер, Фернандіньо, Ляпорт, Зінченко - де Брейне, Родрі, Сільва - Бернарду Сілва, Стерлінг
Не зіграє: Сані