ua en ru

"Реал" двічі не зміг обіграти "Манчестер Сіті" і вилетів з Ліги чемпіонів

"Реал" двічі не зміг обіграти "Манчестер Сіті" і вилетів з Ліги чемпіонів Фото: "Манчестер Сіті" - "Реал" (twitter.com/realmadrid)

"Містяни" забили два голи

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" вдома обіграв мадридський "Реал". Зустріч проходила на порожньому стадіоні "Етіхад" і завершилася з рахунком 2:1.

Англійська команда вийшла вперед вже на 9 хвилині гри зусиллями Рахіма Стерлінга. На 28 хвилині матчу Карім Бензема зрівняв рахунок. У середині другого тайму Габріель Жезус скористався помилкою Варана і пробив точно в ціль повз Тібо Куртуа, який вийшов на зустріч. Фінальний свисток зафіксував перемогу "городян", яка принесла їм путівку в Португалію на фінал восьми.

Українець Олександр Зінченко потрапив до заявки англійців, але на поле так і не вийшов.

Нагадаємо, у першій зустрічі "Манчестер Сіті" на виїзді вирвав перемогу у "Реала" з рахунком 2:1.

В 1/4 фіналу команда Пепа Гвардіоли зіграє проти французького "Ліона", який за сумою двох матчів пройшов "Ювентус" (1:0, 1:2).

"Реал" під керівництвом Зінедіна Зідана тричі поспіль вигравав Лігу чемпіонів - з 2016 по 2018 рік. При цьому, минулого сезону мадридський клуб також покинув турнір на стадії 1/8 фіналу, але тоді командою керував Сантьяго Соларі.

Нинішній розіграш Ліги чемпіонів міг стати для "городян" останнім на кілька найближчих років, проте CAS скасував рішення УЄФА про дискваліфікацію "Манчестер Сіті" від єврокубків на два сезони.