ua en ru

"Реал" і "Бешикташ" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Реал" і "Бешикташ" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Фото: в поточному році Роналду забив 18 голів у ЛЧ (twitter.com/ChampionsLeague)

Стали відомі ще два учасника плей-офф

За підсумками 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" і стамбульський "Бешикташ" поповнили список учасників плей-офф. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

Перші вчора без проблем розібралися з кіпрським АПОЕЛом, а другі зіграли внічию з "Порту". В 1/8 фіналу турніру "вершкові" і "Чорні орли" складуть компанію "Тоттенхему", "Манчестер Сіті", ПСЖ і "Баварії".

Є також 4 команди, які втратили шанси на вихід в наступну стадію змагання: дортмундська "Боруссія", АПОЕЛ, "Марібор" і "Монако". Останні двоє не пройдуть навіть в плей-офф Ліги Європи. Що стосується "Боруссії" і АПОЕЛа, вони поборються за 3 місце в групі H в останньому турі. Німцям чекає виїзний матч проти "Мадрида", а кіпріотам - проти "Тоттенхема".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" теж мав шанс забезпечити собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, але пограв неаполітанського "Наполі" з рахунком 3: 0. Для "гірників" все вирішиться в матчі проти "Манчестер Сіті", який відбудеться 6 грудня.