ua en ru

"Наполі" розгромив "Шахтар" в груповому раунді Ліги чемпіонів

"Наполі" розгромив "Шахтар" в груповому раунді Ліги чемпіонів Фото: "Наполі" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Доля путівки в плей-офф вирішиться в заключному турі

Донецький "Шахтар" програв неаполітанському "Наполі" в матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч проходила на стадіоні "Сан-Паоло" і завершилася перемогою господарів з рахунком 3:0.

Обережний футбол показали команди в першій половині зустрічі. "Шахтар" ні в чому не поступився неаполитанцам, але після перерви пропустили відразу три м'ячі. У складі переможців відзначилися Лоренцо Інсіньє, Петро Зелінський і Дріс Мертенс.

Ця перемога при певних розкладах дає "Наполі" перевагу перед "Шахтарем" в боротьбі за друге місце в групі. Доля путівки в плей-офф Ліги чемпіонів вирішиться в останньому турі.

"Гірникам" потрібно просто не програти вдома "Манчестер Сіті" або ж сподіватися на втрату очок "Наполі" в матчі з "Фейєноордом". У разі програша від "Ман Сіті" і перемоги неаполітанської команди в Роттердамі "гірники" продовжать виступ у Лізі Європи.

Нагадаємо, капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна значиться в документах Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) як дискваліфікований гравець.