ua en ru

Реал - Атлетико: Мої гравці мотивовані і знаходяться в хорошій формі, - Карло Анчелотті

Реал - Атлетико: Мої гравці мотивовані і знаходяться в хорошій формі, - Карло Анчелотті Фото: Карло Анчелотті

Анчелоттии вірить в прохід "Реала" у півфінал

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті перед повторною грою з "Атлетико" в Лізі Чемпіонів запевняє, що його підопічні перебувають у відмінній формі. Про це пише сайт "Реала".

"Нам не вистачає ряду важливих гравців, проте з мотивацією все в порядку. "Атлетіко" дуже сильний, це один з кращих клубів світу по грі в обороні, так що нам потрібно діяти так само, як у першому таймі виїзного матчу. На цей раз ми постараємося добре провести всі 90 хвилин", - сказав Анчелотті.

"Цей матч не повинен бути більш складним, ніж перший. Ми граємо на своєму полі, і у нас є шанс вийти в півфінал. Матч важливий для всіх: для клубу, для гравців, і для вболівальників. У нас є можливість знову дійти до фіналу. Виходу на поле заслуговують всі футболісти. Вони мотивовані і знаходяться в хорошій формі", - продовжив італієць.

"Склад моєї команди - найкращий у світі. Зараз важливо зосередитися на тих, хто може грати, а не навпаки. Майбутній матч дуже важливий, зайва мотивація нам не потрібна. Ми маємо здійснити тактичні задумки, як зробили це в першому поєдинку", - додав наставник "Реала".

Нагадаємо, гра "Реал" - "Атлетіко" відбудеться 22 квітня ввечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.