ua en ru

Реал - Атлетико: Команда Зідана перемагає в серії пенальті

Реал - Атлетико: Команда Зідана перемагає в серії пенальті Фото: Реал - Атлетико

Кубок вирушить у "вершкову" частина Мадрида

У Мілані був зіграний фінальний матч Ліги Чемпіонів сезону 2016/2017.

"Реал" - "Атлетіко" 1-1 (по пенальті 5-3)
Гол:
Рамос, 15 - Карраско, 79
Реал: Навас, Пепе, Рамос, Роналду, Кроос, Бензема (Васкес, 76), Бейл, Марсело, Каземіро, Карвахаль (Данило, 51), Модріч
Атлетіко: Облак, Годін, Луїс (Лукас, 108), Коке (Парти, 116), Грізманн, Торрес, Фернандес (Карраско, 46), Габі, Савич, Сауль, Хуанфран

"Реал" з перших хвилин показав, що не хвилюється ні краплі і буде диктувати умови гри. Провівши старт гри в атаці, "Реал" зумів вийти вперед - Кроос подав з штрафного, Бейл головою продовжив політ м'яча і Рамос зблизька пробив Хмари.

"Атлетіко" після голу зумів зібратися і забрати м'яч собі. І свій момент отримав, коли Грізманн отримав м'яч у центрі штрафного майданчика і пробив, але Навас зумів среаигровать.

Другий тайм вийшов цікавим. На початку тайму "Атлетіко" заробив пенальті, але Грізманн пробив у поперечину. "Реал" тактично віддав м'яч "Ателтико", ніж зовсім здивував усіх. "Матрацники" не знали, як позиційно атакувати проти такої оборони і довгий час нічого не моглисделать.

Але під завісу гри "Атлетіко" зрівняв рахунок. Хуанфран прострілив уздовж воріт і Карраско відправив м'яч у ворота. Таким чином, матч перейшов в екстратайм.

Півгодини гри нічого нового, крім замін і травм, не вніс у гру. І цілком логічно матч перетік у серію пенальті. Довгий час команди йшли впритул, але на четвертому ударі м'яча подшел Хайнфран і пробив у штангу. Після чого Роналду пробив точно і приніс "Реалу" 11-й Кубок чемпіонів в історії.