ua en ru

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Реал - Боруссія. Зустріч цих двох команд завжди приваблює справжніх поціновувачів красивого і непередбачуваного футболу. Дивитися матч "Реал" - "Боруссія" можна буде на каналі Футбол 1, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

Реал - Боруссія. Зустріч цих двох команд завжди приваблює справжніх поціновувачів красивого і непередбачуваного футболу. Дивитися матч "Реал" - "Боруссія" можна буде на каналі Футбол 1, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

02.04. 21:45
Реал - Боруссія 3:0

"Реал": Касільяс, Пепе, Рамос, Коентрау, Бейл, Карвахаль, Хабі Алонсо, Модріч, Іско, Роналду, Бензема
"Боруссія": Вайденфеллер, Хуммельс, Папастатопулос, Піщек, Кель, Ройс, Шахін, Гросскройц, Мхітарян, Обамеянг

Матч завершено

90+1 хв. Карвахаль проривався правим флангом, але не зумів обіграти захисника.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів88 хв. Гросскройц отримав гірчичник за фол біля своєї штрафної. Стандарт виконав Рамос, пробивши вище воріт.

85 хв. Бейл протягнув м'яч по правому флангу метрів п'ятдесят, обіграв захисника, вийшов на побачення з Вайденфеллером і замість того, щоб віддати пас на Морату, який був один перед порожніми воротами, пробив вище воріт.

82 хв. Боруссія проявляє активність на чужій половині поля, але небезпеки як не було, так і немає.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Заміна у Реала: замість Роналду, який отримав травму, вийшов Казіміро.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів76 хв. Заміна у Реала: Мората вийшов замість Бензема.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Заміна у Боруссії: Йойіч вийшов замість Келя.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Заміна у Реала: Іско йде з поля, виходить Ілльяраменді.

70 хв. Бензема отримав пас від Роналду, змістився в центр і пробив, м'яч після рикошету прилетів в руки Вайденфеллеру.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Заміна у Боруссії: замість Піщека вийшов Шибер.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів65 хв. Заміна у Боруссії: замість Мхітаряна вийшов Хофманн.

64 хв. Ройс увійшов в штрафну господарів і впав у боротьбі з Пепе, натякаючи на пенальті. Арбітр не відреагував на падіння гравця Боруссії.

61 хв. Карвахаль з правого флангу навісив на набігаючого Бензема, який зльоту пробив з лінії штрафної. Вайденфеллер відбив складний удар.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів57 хв. Роналду забиває. Модріч вивів Роналду на побачення з кіпером гостей, Кріштіано спокійно переграв Вайденфеллера в ближньому бою.

53 хв. Після стартової активності від Боруссії Реал знову взяв м'яч під свій контроль. Боруссія поки не придумала нічого небезпечного біля воріт господарів.

50 хв. Боруссія вийшла в контратаку, Ройс віддав на Обамеянга, який неточно пробив по воротах Касільяса. Дуже перспективною була атака.

48 хв. Бейл увірвався в штрафну і пробив по воротах Вайденфеллера, але голкіпер знову врятував свою команду, надійно зігравши на виході.

46 хв. Розпочався другий тайм. Поки без замін.

Перерва

45 хв. Ройс пробивав з лінії штрафного, але пробив прямо в спину Рамосу.

42 хв. Мхітарян вивів свою команду в котратаку і віддав на Обамеянга, який неточно пробив з лінії чужої штрафної.

38 хв. Карвахаль навішував з правого флангу на дальню штангу, де Бензема замикав навіс. Удар Каріма був неточним.

35 хв. Ройс увірвався в штрафну гостей на швидкості і спробував обіграти Коентрау, але гравець Реала вийшов переможцем з протиборства.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів31 хв. Бейл класно пробив зі штрафного, але Вайденфеллер знову витягнув м'яч з під самої поперечини. Хвилиною раніше попередження отримав Кель, за фол біля своєї штрафної.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів28 хв. Іско забиває другий гол!!! Півзахисник прийняв м'яч на лінії штрафної і пробив низом під ліву штангу воріт гостей.

23 хв. Шахін пробивав по воротах метрів з тридцяти, Касільяс спокійно зафіксував м'яч в руках.

20 хв. Реал явно взяв паузу, Боруссія майже в повному складі на чужій половині поля. До небезпеки поки що не доходить.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. Жовта для Ройса за фол на Коентрау.

16 хв. Спробувала огризнутися Боруссія, розігравши довгу позиційну атаку, але останній пас від Мхітаряна був дуже неточним.

13 хв. Модріч заробив штрафний в метрах двадцяти від воріт гостей. Роналду потужно пробив під поперечину, але Вайденфеллер врятував.

10 хв. Роналду пробивав з лівого флангу, Вайденфеллер відбив перед собою, але захисники підстрахували свого воротаря і вибили м'яч в поле.

7 хв. Продовжує нагнітати Реал, плетучи позиційні атаки біля штрафного майданчика гостей. Боруссія в легкому шоці.

Реал - Боруссія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів3 хв. Ось це початок! Карвахаль отримав передачу від Бензема, який прорвався по правому флангу і прострілив на Бейла, який вийшов один на один з воротарем гостей і ткнув м'яч повз нього.

1 хв. Розпочався матч у Мадриді! Чекаємо справжньої битви!

У капітана "Реала" Кріштіану Роналду сьогодні є і особисті цілі. Цей матч стане для нього сотим у Лізі чемпіонів УЄФА. На даний момент він забив у цьому турнірі 63 голи, включаючи 13 в поточному сезоні. Це всього на один м'яч менше рекорду Ліонеля Мессі, встановленого у минулому розіграші.

Добрий вечір, шановні читачі! Ми починаємо трансляцію матчу Реал - Боруссія Д.

"Реал" і дортмундська "Боруссія" зустрічаються один з одним майже через рік після свого незабутнього протистояння у півфіналі. Тоді німецький клуб розбив на друзки мрію мадридців виграти десятий Кубок чемпіонів. Перший чвертьфінальний поєдинок пройде на "Сантьяго Бернабеу", де закінчувався торішній півфінал.

У сезоні 2012/13 команди провели чотири очні зустрічі. На груповому етапі "Боруссія" перемогла у рідних стінах з рахунком 2:1. Кріштіану Роналду зрівняв рахунок після гола Роберта Левандовскі, але вирішальним став точний удар Марселя Шмельцера. В Іспанії дортмундці двічі вели в рахунку після точного удару Марко Ройса і автоголу Альваро Арбелоа, проте "Реал" незмінно відігравався. Відзначилися Пепе і Месут Езіл. Німецький клуб фінішував на першому місці в групі, випередивши "вершкових" на три очки.

Жереб звів команди і в півфіналі. І знову виглядала краще "Боруссія". У першому матчі на "BVB-Штадіон" завдяки покеру Роберта Левандовскі - першого в історії півфіналів найпрестижнішого єврокубка - вона на своєму полі взяла гору з рахунком 4:1. У повторному поєдинку голи Каріма Бензема (83-я хвилина) і Серхіо Рамоса (88) відродили інтригу, але дортмундці зуміли вистояти. Правда, у фіналі на "Уемблі" вони поступилися "Баварії" - 1:2.