ua en ru

Розвідка повідомляє про 6 загиблих та 9 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 6 загиблих та 9 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

ЗСУ повідомили місії ОБСЄ про наявність у бойовиків забороненої зброї

Українська розвідка зафіксувала шість загиблих та дев’ять поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"13 липня загинуло шість та поранено дев’ять військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 100 (Донецьк) та 5 (Макіївка) окремих мотострілецьких бригад 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.


Також зазначається, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, САУ та 122-мм РСЗВ “Град” у районах н.п.Первомайськ, Гольмівський, Горлівка, Макіївка та Донецьк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається неспокійною. За минулу добу бойовики 72 рази застосували зброю проти українських військових.