ua en ru

Розвідка повідомляє про 16 загиблих і 35 поранених військових РФ на Донбасі за тиждень

Розвідка повідомляє про 16 загиблих і 35 поранених військових РФ на Донбасі за тиждень Фото: розвідка повідомляє про 16 загиблих і 35 поранених військових РФ

Військовослужбовці окупаційних військ, які отримали важкі поранення, направляються у медичні установи Росії

Українська розвідка повідомляє про 16 загиблих і 35 поранених військових РФ на Донбасі за минулий тиждень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Повідомляється, що військовослужбовці російських окупаційних військ, які отримали важкі поранення під час бойових дій, направляються для подальшого лікування в цивільні медичні установи на території Росії.

Так, наприклад, тяжкопоранені військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК проходять лікування та реабілітацію у Ростовській області.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 13 березня Під керівництвом ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі 12 березня обстріляли транспортний засіб місцевої охоронної фірми, а потім нанесли тілесні ушкодження двом її співробітникам, які проігнорували вимоги зупинитися і вийти з автомобіля для обшуку.