ua en ru

Розвідка розповіла про нові випадки дезертирства бойовиків на Донбасі

Розвідка розповіла про нові випадки дезертирства бойовиків на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики обстріляли свій підрозділ, який намагався покинути передові позиції

В районі окупованого Донецька підрозділ бойовиків в повному складі намагався покинути передові позиції, в результаті чого був обстріляний. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що підрозділ "11 окремого мотострілецького полку" (Донецьк) 1 АК, який було сформовано виключно з так званих "штрафників", у повному складі намагався приховано залишити передову позицію і був обстріляний з озброєння бойових машин іншого підрозділу цього ж полку.

"В результаті інциденту троє військовослужбовців загинули, двоє важко поранені, ще шість затримано", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під Новоазовськом оголосили в розшук трьох бойовиків, які самовільно залишили передові позиції. За даними розвідки, в окупованій Горлівці повісився бойовик після відмови у звільненні за сімейними обставинами.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 1 липня Відмічається подальше...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 1 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один військовий, ще 9 отримали поранення і травми.