ua en ru

Пропуски для перетину лінії розмежування на Донбасі стали безстроковими

Пропуски для перетину лінії розмежування на Донбасі стали безстроковими Ілюстративне фото (dpsu.gov.ua)

Терміни дії дозволів для перетину лінії розмежування на Донбасі змінені

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб повідомили, що терміни дії дозволів для перетину лінії розмежування на Донбасі були змінені. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства в Facebook.

У міністерстві з посиланням на Службу безпеки України, заяви, які були подані в період з 28 березня 2019 року, стають безстроковими. Аналогічно будуть діяти заяви, переподанные з 28 березня 2019 року.

При цьому заяви, подані і оброблені до 28 березня 2019 року, будуть діяти один рік. Після завершення їх дії заяву можна буде переподати і отримати безстрокову перепустку.

Як відомо, для продовження терміну дії раніше отриманих дозволів необхідно авторизуватися в онлайн-реєстрі дозволів на перетин, знайти в розділі "Історія поданих заяв" відповідну заяву та натиснути "Переподати". Після цього потрібно переподати заяву, скорегувавши при необхідності особисті дані.

Зазначимо, що переподати заяву може тільки той, хто її зареєстрував, а кнопка "Переподати" активізується за 2 місяці до кінця строку дії дозволу. Заяви, які не були переподані до завершення строку дії, будуть видалені.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що "ЛНР" заблокує відкриття пункту пропуску на Донбасі. Лідер проросійських терористів "ЛНВ" Леонід Пасічник зазначив, що пропуск через КПВВ "Золоте" почнеться тільки після прийняття узгодженого з "ЛНВ" рішення в Мінську.