ua en ru

У розпал пандемії. "Тоттенхем" і "Ліверпуль" розписали результативну нічию в матчі туру АПЛ

У розпал пандемії. "Тоттенхем" і "Ліверпуль" розписали результативну нічию в матчі туру АПЛ Фото: "Тоттенхем" та "Ліверпуль" забили один одному по два голи (twitter.com/premierleague)

В англійській Прем'єр-лізі на тлі серйозних проблем з коронавірусом відбувся центральний поєдинок 18-го туру між "Тоттенхемом" і "Ліверпулем". Обидві команди забили по два голи і розписали нічию - 2:2, при цьому "червоні" догравали в меншості.

Детальніше - в матеріалі РБК-Україна.

Цей матч став лише четвертим зіграним в цьому турі в АПЛ-інші матчі були перенесені через спалахи COVID - 19 в командах. При цьому самі "шпори" два тижні провели без ігор через підступні проблеми.

У підсумку команди подарували глядачам справжнє видовище. Вже на 13 - й хвилині Харрі Кейн рахунок відкрив після ідеальної розрізної передачі від Ндомбеле-1:0.

Під кінець першого тайму "мерсисайдці" рахунок зрівняли зусиллями Жоти. Португалець на 35 - й хвилині головою замкнув флангову подачу від Робертсона-1:1.

А вже в другій половині відзначився і сам Робертсон. "Ліверпуль" організував відмінну атаку, в ході якої кілька разів гравці " мерсисайдців "пробивали з забійних позицій, але все ж саме захиснику" червоних " вдалося переправити м'яч у вже порожні ворота - 2:1.

Але за 16 хвилин до кінця Сон випередив вийшов з воріт Аллісона і відправив м'яч у вже порожні ворота лондонців - знову нічия 2:2.

І ще через пару хвилин Робертсон, який здавалося може стати героєм матчу, жорстко сфолив проти гравця "Тоттенхема" і побачив перед собою "червоне світло".

"Шпори" намагалися вирвати перемогу, граючи останні хвилини в більшості, але змінити рахунок так і не вдалося. У підсумку нічия 2:2, яка дозволила "Ліверпулю" набрати 41 очко (друге місце), у "Тоттенхема" 26 балів і сьома сходинка.

У розпал пандемії. "Тоттенхем" і "Ліверпуль" розписали результативну нічию в матчі туру АПЛ