ua en ru

У районі АТО знайдено підбитий танк російського виробництва

У районі АТО знайдено підбитий танк російського виробництва Фото: танк російского виробництва, знайдений у зоні АТО

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії

У районі проведення антитерористичної операції (АТО) знайдено підбитий танк російського виробництва та заборонені протипіхотні міни. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Як повідомляється, підбитий танк Т-72 російського виробництва із знесеною баштою виявили бійці батальйону "Айдар" на лінії зіткнення у Волноваському районі Донеччини. Неподалік танка також знайдено заборонені протипіхотні міни ПМН "Чорна вдова" та "Лепесток".


"Поблизу Торецька співробітники СБ України спільно з поліцією виявили схованку із автоматом Калашникова та 300 набоями до нього, двома гранатами до гранатомета РПГ-7, протипіхотною міною МОН-50, гранатами Ф-1 та РГН, вісьмома гранатами до підствольного гранатомета тощо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ретельно замаскована схованка була облаштована поблизу позицій українських підрозділів та могла бути використана до дня відзначення т.зв. сепаратистського референдуму для провокацій і загострення обстановки в регіоні.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

У районі АТО знайдено підбитий танк російського виробництваФото: заборонені протипіхотні міни

У районі АТО знайдено підбитий танк російського виробництва

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до представників Держприкордонслужби України звернувся громадянин Російської Федерації, який попросив для себе політичного притулку на території України.