ua en ru

Розстріл авто в Харкові: з'явилися подробиці

Розстріл авто в Харкові: з'явилися подробиці Фото: розстріл авто в Харкові (hk.npu.gov.ua)

Нападники розстріляли машину з автоматів

Невідомі у Харкові розстріляли автомобіль на вулиці Клочківській з автоматів. Про це повідомляє місцеве видання "Харків LIVE".

"(Невідомі, - ред.) випустили дві черги з автомата, одну в лобове скло, іншу в бокове. Кілер стояв між припаркованими автомобілями, а "Ауді" заїжджала у двір", - йдеться в повідомленні.

Наші джерела повідомляють, що зараз сталося вбивство за адресою вул. Клочківська 191а. Вбивство сталося шляхом пострілу...

Опубліковано Харків LIVE 4 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові невідомі розстріляли авто. В результаті нападу загинув водій.

"Повідомлення про те, що біля одного з будинків на вулиці Клочківській сталося вбивство, надійшло в чергову частину Шевченківського відділу поліції 4 листопада, близько 23:30. За попередніми даними, невідомі здійснили кілька пострілів по автомобілю "Ауді". Водій іномарки загинув на місці", - йдеться в повідомленні поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів по встановленню особи загиблого, а також розшукує осіб, причетних до скоєння злочину.