ua en ru

У Харкові невідомі розстріляли авто, є загиблий

У Харкові невідомі розстріляли авто, є загиблий Фото: поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів (РБК-Україна)

В результаті нападу загинув водій автомобіля

У Харкові біля одного з будинків на вулиці Клочківській невідомі розстріляли автомобіль, в результаті чого загинув водій. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області.

"Повідомлення про те, що біля одного з будинків на вулиці Клочківській сталося вбивство, надійшло в чергову частину Шевченківського відділу поліції 4 листопада близько 23:30. За попередніми даними, невідомі здійснили кілька пострілів по автомобілю "Ауді". Водій іномарки загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів по встановленню особи загиблого, а також розшукує осіб, причетних до скоєння злочину.

У Харкові невідомі розстріляли авто, є загиблийУ Харкові невідомі розстріляли авто, є загиблийУ Харкові невідомі розстріляли авто, є загиблий

Фото: розстріл авто в Харкові

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові стався вибух гранати у дворі житлового будинку. Постраждалих в результаті інциденту немає.