ua en ru

Розслідування ДТП за участю авто Димінського: поліція провела експертизу ДНК усіх учасників

Розслідування ДТП за участю авто Димінського: поліція провела експертизу ДНК усіх учасників Фото: Сергій Князєв (mvs.gov.ua)

Князєв заявив, що поліція має чітку слідову базу з формулами ДНК усіх учасників

Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що експертиза ДНК усіх учасників ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського, в результаті якого загинула молода жінка, завершена. Про це він зазначив на брифінгу у Львові, передає "Укрінформ".

"Дослідження ДНК усіх учасників ДТП за участю Димінського завершено. Проведено ряд слідчих дій, маємо чітку слідову базу з формулами ДНК усіх учасників. Дослідження закінчено", - зазначив Князєв.

Нагадаємо, 6 вересня депутат Верховної Ради України Антон Геращенко заявив, що бізнесмен Петро Димінський два тижні тому покинув територію України і до сих пір не повернувся.

Раніше повідомлялося, що в ході обшуків в офісі бізнесмена Петра Димінського у Львові правоохоронці вилучили документи, на даний момент слідчі дії завершені.

Відзначимо, правоохоронці розслідують причетність бізнесмена до смертельного ДТП 18 серпня, у результаті якого загинула дівчина. Спочатку провину на себе взяв охоронець Димінського, однак пізніше слідство здобуло докази того, що він не причетний. Сам бізнесмен ховається за кордоном і не приходить на допити.