ua en ru

Розлідування справи Труханова мають завершити за 2 місяці, - Ситник

Розлідування справи Труханова мають завершити за 2 місяці, - Ситник Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

По справі Труханова вже зроблені всі необхідні слідчі дії

Досудове розслідування справи міського голови Одеси Геннадія Труханова планується завершити протягом двох місяців. Про це сказав директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вимагаємо від детективів і прокурорів щоб вони зробили все для того, щоб вкластися в передбачений законом строк розслідування. Ми зробимо все для того, щоб справа була закінчена у двомісячний термін", - заявив Ситник.

За його словами, всі необхідні слідчі дії по справі вже зроблені.

"Наразі триває робота з підозрюваними, яких по справі достатньо багато. Після вирішення питання з запобіжними заходами, після вирішення питання з арештами, проведення всіх слідчих дій з підозрюваними буде вирішення питання про закінчення. Тобто затягувати тут не будемо, самі зацікавлені у тому, щоб справа максимально швидко перейшла до суду", - додав директор НАБУ.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала скаргу до Апеляційного суду з вимогою скасувати рішення відпустити на поруки міського голову Одеси Геннадія Труханова та обрати йому арешт із заставою у 50 млн гривень. Засідання відбудеться 26 лютого.