ua en ru

Радикальна партія згорнула тарифний майдан у Києві

Радикальна партія згорнула тарифний майдан у Києві Фото: Олег Ляшко

Партія Ляшка прийняла таке рішення через загрозу терактів в Україні

Радикальна партія Олега Ляшка ухвалила рішення згорнути тарифний майдан під стінами Кабінету міністрів України в Києві. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат Олег Ляшко.

За словами Ляшка, таке рішення було ухвалене із-за значного загострення політичної ситуації в Україні і в світі. Зокрема, з-за різкої ескалації конфлікту на Донбасі, а також можливих провокацій і терактів на всій території України.

"З багатьох джерел знаю про високий рівень терористичної загрози з боку проросійських бойовиків, які з метою дестабілізації ситуації в Україні планують здійснити низку терористичних атак і провокацій у Києві і великих містах країни. Однією з потенційних цілей є масові заходи, які проводять РПЛ і інші демократичні сили і які є уразливими для терористичних ризиків. Враховуючи це, Радикальна партія прийняла важке, але відповідальне рішення достроково згорнути наметове містечко тарифного майдану на час ескалації ситуації на фронті та загрози терористичних актів і перейти до іншої форми протесту. Сьогодні по всій країні стартує збір підписів проти грабіжницьких тарифів", - повідомив Ляшко.

Як повідомляє "112 Україна", тарифний майдан прибрали сьогодні близько півночі.

Протягом місяця під стінами Кабінету міністрів України стоїть Тарифний Майдан. Ні в дощ, ні в холод акція не припинилась...

Posted by Олег Ляшко on 16 ноября 2015 г.

Зазначимо, народний депутат Сергій Каплін повідомив, що Ляшко погодився прибрати тарифний майдан за 2 млн доларів.

2 мільйони доларів. Така ціна зливу тарифного майдану. Інформація від одного з депутатів РПЛ. Спонсори зливу - бізнес партнери Яценюкі Ахметов.

Posted by Сергій Каплін on 17 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 7 листопада лідер опозиційної Радикальної партії Олег Ляшко зібрав віче тарифного майдану, на якому радикали прийняли резолюцію, де зобов'язують Президента виконати свої передвиборчі обіцянки і продати свій бізнес.