ua en ru

У Раді заявили про загрозу провалу реформи суспільного мовлення

У Раді заявили про загрозу провалу реформи суспільного мовлення Фото: Вікторія Сюмар (nfront.org.ua)

Реформа громадського мовлення може бути провалено через недофінансування

Реєстрація у Верховній Раді проекту закону про внесення змін до державного бюджету стала несподіванкою для народних депутатів. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам заявила народний депутат з фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні уряд абсолютно несподівано для багатьох вніс зміни до бюджету і це дійсно стало несподіванкою для народних депутатів. На жаль, в тому проекті, який ми тільки побачили, дуже багато сумнівних речей і немає речей, які б сприяли реформам", - заявила Сюмар.

Нардеп зазначила, що через недофінансування може бути провалена, зокрема реформа громадського мовлення. За словами Сюмар, внесені в парламент проекту закону про перерозподіл значних коштів в ніч перед голосуванням є неповагою до народних депутатів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проект закону про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік дозволить забезпечити фінансування субсидій, заробітних плат в оборонному і медичному секторах і забезпечення програми "Доступні ліки".