ua en ru

У Раді просять Кабмін якнайшвидше призначити замглави МОЗ з питань євроінтеграції

У Раді просять Кабмін якнайшвидше призначити замглави МОЗ з питань євроінтеграції Фото: Верховна рада (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: Юлия Струк

Відповідне рішення ухвалив комітет з євроінтеграції

Комітет Верховної ради з питань інтеграції України з Євросоюзом звернеться до глави Кабінету міністрів Дениса Шмигаля щодо якнайшвидшого призначення заступника міністра охорони здоров'я з питань європейської інтеграції. Відповідне рішення комітет ухвалив на засіданні 21 травня.

Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної ради.

"Члени комітету ухвалили рішення звернутися до прем’єр-міністра України щодо важливості якнайшвидшого призначення заступника міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, на початку травня комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування планував заслухати інформацію Міністерства охорони здоров'я України та Національної служби здоров'я по ситуації, що склалася з введенням другого етапу впровадження медичної реформи.

Як писало РБК-Україна, прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду у Верховній раді заявив, що пандемія коронавірусу внесла корективи в реалізацію медичної реформи в Україні. Він підкреслив, що пандемія внесла зміни не тільки в систему охорони здоров'я України, а й усього світу.