ua en ru

Рада вже завтра може відкликати Соболєва з посади голови антикорупційного комітету

Рада вже завтра може відкликати Соболєва з посади голови антикорупційного комітету Фото: Єгор Соболєв (УНІАН)

Антикорупційний комітет Ради визнав незадовільною роботу Соболєва

Верховна Рада України вже завтра, 7 грудня 2017 року, може розглянути відкликання нардепа Єгора Соболєва з посади голови парламентського комітету з питань запобігання корупції. Про це Соболєв заявив сьогодні після засідання комітету.

"Я думаю, багато депутатів перехрестяться, коли я не буду головою парламентського комітету з питань запобігання корупції. Я думаю, що знайдеться більшість голосів. Думаю, вже завтра (Рада проголосує за його відсторонення, - ред.)", - сказав він.

Клептократи перейшли в контратаку. Або ми їх, або вони нас! Сьогоднішнє рішення доводить одне — я очолював комітет, який справді боровся з корупцією, — Єгор Соболєв наживо

Опубліковано Об'єднання "Самопоміч" 6 грудня 2017 р.

Як повідомив в Facebook нардеп Мустафа Найєм, Соболєва давно хотіли прибрати з цієї посади, тому що "їм потрібен лояльний глава комітету для атаки на НАБУ".

Крім того, Найєм розмістив список членів комітету, які проголосували за відсторонення Соболєва. Від БПП - Іван Немировський, Ігор Артюшенко, Тетяна Ричкова, Олег Барна, Іван Мельничук, Юрій Буглак; від "Народного фронту" - Юрій Савчук і Костянтин Матейченко; від РПЛ - Ігор Попов; від Опозиційного блоку - Сергій Дунаєв і Іван Мирний; від "Відродження" Михайло Ланьо.

В последние дни хорошего так мало, что приходится находить светлое даже в плохих новостях. Искренне хочу поддержать и по...

Опубліковано Mustafa Nayyem 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в ході засідання антикорупційний комітет визнав незадовільною роботу голови комітету, нардепа Єгора Соболєва. Більшість членів комітету проголосували за визнання роботи Соболєва незадовільною. Таке рішення підтримали 12 членів комітету.

Зазначимо, замість Соболєва антикорупційний комітет може очолити представник Олега Ляшка - член комітету від РПЛ Ігор Попов.