ua en ru

Рада закрила засідання

Рада закрила засідання Фото: Андрій Парубій

Завтрашнє засідання розпочнеться о 10:00

Віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я оголошую вечірнє засідання Верховної Ради України закритим. Наступне засідання відбудеться завтра о 10:00. Я прошу всіх о 10:00 дисципліновано прийти в зал для продовження нашої роботи", - сказав заступник голови ВР.

При цьому слід зазначити, що нардепи розглянули законопроекти № 2169а "Про внесення змін до деяких законів України щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для реалізації державної інформаційної політики" та суміжний №3048 "Про внесення зміни до статті 5 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо підстав для видачі посвідки на тимчасове проживання представникам іноземних засобів масової інформації)", однак не змогли проголосувати їх через недостатню кількість голосів.

У зв'язку з цим Парубій запропонував проголосувати їх у четвер, парламентарі підтримали цю пропозицію. "2169а и 3048 розглянути в четвер в розділі раніше обговорених. Є загальна згода? Є", - зазначив він.

Нагадаємо, ВРУ створила державне підприємство "Іномовна телерадіокомпанія України "Ukraine Tomorrow". Відповідний проект закону №2334а "Про систему іномовлення України" у автором про читанні і в цілому підтримали 282 парламентаря.