ua en ru

Рада включила до порядку денного відклик Соболєва з посади голови антикорупційного комітету

Рада включила до порядку денного відклик Соболєва з посади голови антикорупційного комітету Фото: Єгор Соболєв (УНІАН)

За відповідне рішення проголосував 241 народний депутат

Верховна Рада України (ВР) внесла до порядку денного відклик народного депутата Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету. За відповідне рішення проголосував 241 народний депутат, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, під час поіменного голосування про включення до порядку денного та розгляд 7 грудня 2017 проекту Постанови про відкликання Єгора Соболєва з посади голови Комітету ВР з питань запобігання та протидії корупції (№7368), 241 нардеп підтримав внесення в порядок, проти проголосувала 61 особа, утрималися - 10 народних обранців.

Зазначимо, Комітет ВР з питань запобігання корупції вчора в ході засідання визнав незадовільною роботу голови комітету. За це проголосували 12 членів комітету.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Єгора Соболєва, що ВР може розглянути відклик нардепа з посади голови парламентського комітету 7 грудня.

"Я думаю, багато депутатів перехрестяться, коли я не буду головою парламентського комітету з питань запобігання корупції. Я думаю, що знайдеться більшість голосів. Думаю, вже завтра (Рада проголосує за відсторонення, - ред.)", - сказав Соболєв.