ua en ru

Рада не зможе перейти до інших питань до розгляду реінтеграції Донбасу, - Турчинов

Рада не зможе перейти до інших питань до розгляду реінтеграції Донбасу, - Турчинов Фото: Олександр Турчинов (РБК-Україна)

Турчинов прокоментував подальші дії щодо законопроектів про реінтеграцію

Верховна Рада України не зможе перейти до інших питань, поки не розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу. Про це на брифінгу заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"Закон (законопроект про реінтеграцію Донбасу, - ред.) не розглянуто. І засідання Верховної Ради завтра-післязавтра, не знаю коли, будуть продовжуватися. (Рада, - ред.) не може приступати до розгляду інших питань, поки це питання не буде розглянуто. Це що стосується регламенту", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко закликав нардепів підтримати завтра на пленарному засіданні законопроекти щодо реінтеграції Донбасу.

"Повна мобілізація. Президент подякував фракції за позицію. Президент сказав, що ми сьогодні проявили принципову позицію в боротьбі за Україну, за збереження міжнародної коаліції. Депутати мобілізовані на завтра, ми налаштовані серйозно працювати. Будемо ставити закони", - зазначила представник президента в парламенті Ірина Луценко.