ua en ru

Порошенко закликав нардепів підтримати завтра законопроекти щодо реінтеграції Донбасу

Порошенко закликав нардепів підтримати завтра законопроекти щодо реінтеграції Донбасу Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Ірина Луценко розповіла про підсумки зустрічі Порошенка з фракцією БПП

Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів проголосувати завтра, 6 жовтня 2017 року, на засіданні Верховної Ради за законопроекти щодо реінтеграції окупованих районів Донецької та Луганської областей. Про це заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко після завершення засідання фракції БПП, передає кореспондент РБК-Україна.

"Повна мобілізація. Президент подякував фракції за позицію. Президент сказав, що ми сьогодні проявили принципову позицію в боротьбі за Україну, за збереження міжнародної коаліції. Депутати мобілізовані на завтра, ми налаштовані серйозно працювати. Будемо ставити закони", - зазначила Луценко.

Нагадаємо, раніше з посиланням на джерела в Адміністрації президента України повідомлялося, що Порошенко сьогодні проведе зустріч з послами США та Німеччини. Очікується, що сторони будуть обговорювати зрив голосування за законопроекти про реінтеграцію Донбасу.